bgr
Актуално

Актуално

НАЗАД

ЛОНГ МАН ПРЕМИНАВА КЪМ HOME OFFICE РЕЖИМ НА ДЕЙНОСТ, СЧИТАНО ОТ 16.03.2020 Г.

2020-03-20

Уважаеми колеги, партньори и приятели,

Искаме да ви уверим, че в усложнената епидeмиологична обстановка и тези тежки за обществото ни  времена, компаниите от структурата на Лонг Ман Холдинг АД изпълняват своите задължения в пълен обем.
Изразявайки своята съпричастност към настоящата ситуация, ръководството на компанията прие необходимите социално отговорни решения и предприе предпазни мерки.
В спешен порядък беше създадена нова организацията на работа за всички служители и работници в офисите в гр. Варна и гр. Каварна.
От 16.03.2020г. офисът на Лонг Ман ООД премина към Home Office дейност, която ще продължи до отмяна на извънредното положение и успокояване на обстановката, свързана с разпространението на Covid-19. Всички наши служители продължават да работят дистанционно, като работният процес, свързан с нашата дейност, е непрекъснат и протича в пълен обем.
В базата на АВС Уинд Фарм в гр. Каварна техническите и диспечерски екипи са на работните си места и продължават да изпълняват стриктно задълженията си в условията на засилени предпазни мерки, за да не се допусне престой на управляваните и поддържани от нас вятърни електрически централи.
Промяната в организацията на работата не води до сътресения и нашите клиенти ще продължат да получават приходите си от продадена електрическа енергия  и от Фонд СЕС в договорените срокове.
Уверяваме Ви, че ние собствениците на Лонг Ман Холдинг и нашите експертни екипи полагаме всички сили, за да дадем своя, макар и малък принос, енергийната система на България да продължи да осигурява безаварийно електрическа енергия на българските граждани и бизнес.
 
Пазете се, бъдете здрави и отговорни един към друг и към българското общество!
 

Още новини

Виж всички

УВЕДОМЛЕНИЕ ОТ ЛОНГ ЕМ ООД ЗА ИП ЗА „ПРОМЯНА НА ПАРАМЕТРИТЕ НА ЕДИН ВЯТЪРЕН ГЕНЕРАТОР, КАСАЕЩА НОМИНАЛНА МОЩНОСТ ОТ 1,5MW НА 2MW, ВИСОЧИНА НА КУЛАТА 78М, ДИАМЕТЪР НА РОТОРА 80М В ПИ 23769.52.106"

2020-10-30

От “ЛОНГ ЕМ ” ООД, ЕИК 119591447, със седалище и адрес на управление гр.Каварна, ул.“Андрей Василев-Амира“ №38, ет.4, ап.11 На основание чл. 4, ал. 1, във връзка с ал. 3 от НУРИОВОС, в качеството си на Възложител, уведомяваме обществеността за изменение на инвестиционно предложение, както…

Виж повече

ПРИСЪЕДИНИХМЕ КЪМ СВЕТОВНАТА ТЪРГОВСКА МРЕЖА НА NRG SYSTEMS - ВОДЕЩА КОМПАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ВЯТЪРНО-ИЗМЕРВАТЕЛНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

2020-02-26

Американската компания NRG Systems www.nrgsystems.com е революционер и световен лидер в областта на проектирането и производството на измервателна апаратура във Вятърната Енергетика. Създаването на иновативни и интелигентни технологии за глобална устойчивост на природните ресурси и развитие на енергетиката от…

Виж повече