bgr
Актуално

Актуално

НАЗАД

ЛОНГ МАН СКЛЮЧИ ПЪРВИТЕ ДОГОВОРИ ЗА ЕНЕРГИЙНО УПРАВЛЕНИЕ С ПРОИЗВОДИТЕЛИ С ИНСТАЛИРАНА МОЩНОСТ 4 MW И НАД 4MW

2019-03-08
Лонг Ман сключи първите договори за енергийно управление с производители с инсталирана мощност 4 MW и над 4MW

Благодарение на дългогодишния опит на Лонг Ман Холдинг в областта на административното, търговското и техническото управление на вятърни паркове и на натрупаното към нас доверие от страна на ВЕИ производителите, първите ни клиенти в направление енергиен мениджмънт за производители с инсталирана мощност 4MW и над 4MW са вече факт. От началото на 2019 г. Лонг Ман може да се похвали с първите си сключени договори за енергийно управление в този сегмент, като към настоящия момент вече над 10 компании с обща инсталирана мощност над 45MW се се доверили на нашия екип. Уверени сме, че управляваните от Лонг Ман мощности бързо ще нараснат.
Този пакет услуги е свързан с новата законодателна рамка, действаща от 01.01.2019 г., която постави производителите на електрическа енергия от ВЕИ с инсталирани мощности от 4MW и над 4MW в ситуация на реална конкурентост и пазарен риск и наложи редица изисквания. В светлината на направените законови промени, Лонг Ман се ангажира с повишаване на финансовите резултати на своите клиенти, чрез оптимизиране на разходите за балансираща енергия и успешната продажба на произведената от тях електрическа енергия на енергийната борса.
 
 

Още новини

Виж всички

ЗА ПРОДАЖБА - НАПЪЛНО РЕЦИКЛИРАНА СКОРОСТНА КУТИЯ ЗА VESTAS V39, 500КВ

2021-10-08

ЗА ПРОДАЖБА - Напълно рециклирана скоростна кутия за Vestas V39, 500кВ. Едногодишна гаранция от BRAUER MASCHINENTECHNIK AG Германия. Свържете се с наш представител за повече информация.  

Виж повече

ЛОНГ МАН ПРЕМИНАВА КЪМ HOME OFFICE РЕЖИМ НА ДЕЙНОСТ, СЧИТАНО ОТ 16.03.2020 Г.

2020-03-20

Уважаеми колеги, партньори и приятели, Искаме да ви уверим, че в усложнената епидeмиологична обстановка и тези тежки за обществото ни  времена, компаниите от структурата на Лонг Ман Холдинг АД изпълняват своите задължения в пълен обем. Изразявайки своята съпричастност към настоящата ситуация, ръководството…

Виж повече